Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Καλή λευτεριά να έχουμε Αδέλφια!

Καμιά φορά τα σχόλια σε αναρτήσεις είναι πιο σημαντικά κι από την ίδια την ανάρτηση. Έτσι αναδημοσιεύω το σχόλιο του Χρήστου Χατζησαββίδη στον Ινφογνώμωνα  χωρίς να προσθέσω κάτι παραπάνω.

Τα περισσότερα προβλήματα μας είναι υπερκομματικά ενώ ταυτόχρονα πηγάζουν ΟΛΑ από τα κόμματα/αιρέσεις.

Ελπίζω και εύχομαι να έρθει επιτέλους η στιγμή που οι Έλληνες θα βάλουμε την Πατρίδα μας πάνω από τις αιρέσεις τις οποίες πιστέψαμε τόσα χρόνια,με αποτέλεσμα την πολυεπίπεδη Εθνική καταστροφή που βιώνουμε σήμερα,και να τους αποδώσουμε τα του Καίσαρος όπως τους αξίζει,δίχως σάλιο...


Αν δεν γίνει αυτό και μάλιστα σύντομα,θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας και θα μείνουμε στην ιστορία ώς ένας λεκές στην πορεία του Γένους.


Βέβαια,οφείλω να ομολογήσω ότι παρατηρώ με ιδιαίτερη ικανοποίηση την σταδιακή αφύπνιση,οι Έλληνες έχουμε αρχίσει να συνειδητοποιούμε-αν και αργά- το κακό που προκάλεσε στην Πατρίδα μας ο θεσμός των αιρέσεων/κομμάτων,οι φωλιές αυτές μέσα στις οποίες έδρασε και αναπτύχθηκε ο συρφετός με τις γραβατωμένες πόρνες,πάροχοι υπηρεσιών προς πάσης φύσεως νταβατζήδες.


Ώς εδώ όμως,ΑΡΚΕΤΑ με τον πολιτικό/Δημοκρατικό ευνουχισμό των Ελλήνων,ΤΩΡΑ είναι η ώρα που θα πρέπει να συζητάμε και να προβληματιζόμαστε,να προτείνουμε και να σχεδιάζουμε για την επόμενη ημέρα,ώστε να έχουμε δικαίωμα να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο.


Προσωπικά ντρέπομαι να αφήσω στο παιδί μου μια χώρα μπουρδέλο,με ηγέτες πόρνες και ελίτ νταβατζήδες,τουλάχιστον θα φροντίσω από εδώ και στο εξής να μην αποτελώ μέρος/αιτία της Εθνικής μας κατάπτωσης και κατάντιας,συμμέτοχο στον ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ της Ελλάδας μας δεν θα με έχουν.


ΥΓ
Ο ιδιοκτήτης και διαχειριστής του Ινφογνώμωνα κάποτε βρέθηκε σε μια πολύ δύσκολη θέση,πιεζόμενος να πράξει κάτι που ήταν ενάντια στο Εθνικό μας συμφέρον και το Ήθος του,τότε τους έδωσε μια απάντηση που μου έχει μείνει χαραγμένη στην καρδιά -ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟ ΕΜΕΝΑ-,μήπως θα πρέπει να πούμε και ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ το ίδιο σε ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ που μας θέλουν ακόμη συνεργάτες στα εγκλήματά τους κατά της Ελλάδας μας;


Καλή λευτεριά να έχουμε Αδέλφια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: